Vastgoed

Elk jaar brengen wij honderden complexe en unieke vastgoedobjecten tot op een halve millimeter detailniveau in beeld. Wij maken 3D Modellen die gebruikt worden voor het maken van prefab elementen, MeerJarige OnderhoudsPlannen (MJOP). Ook ontsluiten wij de objecten in een online portaal voor het uitvoeren van inspecties. Bekijk hieronder onze referentieprojecten. 

Eyefly detailniveau 100 megapixelcamera ING bank Amsterdam

Binnen het werkgebied vastgoed voeren we veel projecten uit voor woningcorporaties. Hierbij winnen we vaak grote en complexe vastgoedobjecten in beeld. Het inwinnen met de drone is daarvoor ook de beste optie omdat de drone goed op moeilijk bereikbare plekken kan komen.

Op basis van onze ingewonnen data worden er meerjarige onderhoudsplannen (MJOP) voor de vastgoedobjecten gemaakt. De 3D modellen die wij realiseren van de ingewonnen data worden door onze opdrachtgevers gebruikt voor het prefab realiseren van bepaalde bouwelementen waarbij een nauwkeurigheid van kleiner dan 10 millimeter gevraagd wordt. Met het detailniveau waarmee wij gebouwen vastleggen is een zeer volledige en gedetailleerde inspectie mogelijk vanuit het gebruiksvriendelijke online portaal dat wij aanbieden.

Ook voeren wij binnen dit vakgebied met enige regelmaat thermografische inspecties uit om de gevels en daken van het vastgoed in beeld te brengen. Hiermee sporen wij lekkages, gebreken en warmteverlies op.

Projecten – Vastgoed

Afrikaanderwijk Rotterdam

Afrikaanderwijk Rotterdam

In samenwerking met supRmen digitaliseren wij elk jaar honderden vastgoedcomplexen. Zo hebben we voor een opdrachtgever van supRmen een mooi project uitgevoerd, het inwinnen van data voor een groot...

Lees meer
Gevelmonitoring ING

Gevelmonitoring ING

De gevels van het ING-gebouw in Amsterdam Zuid-Oost zijn grotendeels opgebouwd uit natuursteen. Inmiddels staat het gebouw 30 jaar en is het van belang om inzicht te hebben in de huidige staat van...

Lees meer

De fotobeelden maken we met onze drone met
100-megapixel camera. De beelden zijn zeer nauwkeurig: tot 0,5 millimeter per pixel.

Daarom EyeFly

  • Gecertificeerd drone operator
  • Specialist in data-inwinning én verwerking
  • Experts op het gebied van Geo-, Infra- en Bouw

Meer weten?

Remco Kootstra
Bedrijfsleider & projectleider

+31 (0)6 5799 4595
remco.kootstra@eyefly.nl
LinkedIn

Meer informatie over onze diensten en werkzaamheden?

Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze specialisten of neem contact met ons op door een bericht te sturen.