Werkgebieden

Wij opereren binnen verschillende werkgebieden, zo zijn wij actief in: vastgoed, solar, industrie, kunstwerken, geo en energie. Klik op de werkgebieden om onze referentieprojecten te bekijken. Staat het werkgebied van jouw vraag er niet tussen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Actief in vele sectoren

RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems) gecertificeerd. Professioneel van data inwinning tot verwerking en inzetbaar in heel Nederland én daarbuiten.

Vastgoed

Wij brengen de gebouwen tot op de millimeter in kaart waardoor eventuele gebreken haarfijn te zien zijn. Dit is zeer efficiënt gebleken voor bijvoorbeeld het uitvoeren van inspecties vanaf het bureau.

Solar

Door zonneparken te inspecteren wordt snel inzichtelijk of de panelen nog het gewenste rendement ophalen of aan vervanging toe zijn. Dit brengen wij in kaart door het doen van thermografische inspecties. Hiervoor gebruiken wij onze speciale infrarood camera.

Industrie

Binnen het werkgebied industrie doen wij veel verschillende dingen. Wij inspecteren TenneT locaties door het leveren van 3D-puntenwolken. En ook maken wij video's van grote operaties van bijvoorbeeld de Gasunie.

Kunstwerken

Wij brengen kunstwerken tot op de millimeter in beeld. Met onze data is het mogelijk om inspecties uit te voeren vanaf het bureau. Nieuwsgierig geworden naar ons detailniveau? Klik dan hieronder...

Geo

Ook grotere gebieden brengen wij snel en nauwkeurig in kaart met onze drones. Van de ingewonnen data realiseren wij verschillende producten, voorbeelden van producten: 3D-mesh, 3D-model, 3D-puntenwolk.

Energie

Met enige regelmaat winnen wij hoogspanningsmasten in. Dit doen wij voor onder andere (invullen). Hierdoor zijn eventuele gebreken snel gevonden.

Onze expertise ligt in het nauwkeurig meten van gebouwen, objecten en gebieden. Alles draait om detailniveau en precisie. 

Daarom EyeFly

  • Gecertificeerd drone operator
  • Specialist in data-inwinning én verwerking
  • Experts op het gebied van Geo

Meer weten?

Janine Kemkers
Communicatiespecialist

 +31 (0) 6 435 32 874
janine.kemkers@eyefly.nl
LinkedIn

Meer informatie over onze diensten en werkzaamheden?

Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze specialisten of neem contact met ons op door een bericht te sturen.