Expertises

Eyefly richt zich op data-inwinning op een innovatieve manier, namelijk met de drone. Data inwinnen vanuit de lucht combineren wij met onze kennis en ervaring op het gebied van geodesie, slimme berekeningen en dataverwerking. Ons doel? Het zorgen voor slimme oplossingen op ieder vraagstuk van de klant. Eyefly richt zich op data-inwinning op een innovatieve manier, namelijk met de drone.

Ons doel? Het zorgen voor slimme oplossingen op ieder vraagstuk van de klant.Eyefly richt zich op data-inwinning op een innovatieve manier, namelijk met de drone. Data inwinnen vanuit de lucht combineren wij met onze kennis en ervaring op het gebied van geodesie, slimme berekeningen en dataverwerking. Ons doel? Het zorgen voor slimme oplossingen op ieder vraagstuk van de klant.

Drones voor vele toepassingen

RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems) gecertificeerd. Professioneel van data inwinning tot nabewerking eninzetbaar in heel Nederland.

Drone mapping

Voorzien van 100MP camera. Inzetbaar voor (visuele)inspecties, volumemetingen en terreinmodellen.

Drone mapping is een manier van landmeetkundige data inwinning vanuit de lucht. Eyefly is gespecialiseerd in het leveren van drone mapping gegevens.

Een team van specialisten zorgt voor het inwinnen en verwerken van de geodetische data. Dit op een snelle en efficiënte manier, waarbij de kwaliteit van het eindproduct altijd centraal staat. We leveren verschillende producten zodat onze opdrachtgever altijd de juiste oplossing op haar vraagstuk krijgt.

 • 100MP camera
 • Ideaal voor inspecties
 • Uitgebreide dataset

  Drone inspecties

  Voorzien van 100MP camera. Inzetbaar voor (visuele)inspecties, volumemetingen en terreinmodellen.

  Het uitvoeren van een drone inspectie, daar houdt Eyefly zich dagelijks mee bezig. Met professionele drones voeren wij inspecties uit op alle objecten – of bebouwing – die door hun hoogte of onveilige toegang moeilijk bereikbaar zijn. Ook leggen we objecten veel vollediger vast met een drone inspectie vergeleken met traditionele oplossingen. Hierbij onderscheiden we drie werkgebieden; namelijk de drone inspectie gerelateerd aan vastgoed , kunstwerken in de infrastructuur en zonnepanelen of windparken.

  • Flexibel & snel in de lucht
  • Foto & video
  • Inspecties

   Actueel

   New customizable tabs put you back in control so that you can see what’s new at a glance and decide which emails you want to read and when.

   Producten Liendert LIVE

   Producten Liendert LIVE

   Wij zijn bezig met de realisatie van een 3D-stadsmodel van de Amersfoortse wijk Liendert. Alle data is ingewonnen en de producten worden nu gerealiseerd. Het 3D-stadsmodel is één van de...

   Lees meer
   Oranjebrug Schiedam

   Oranjebrug Schiedam

   De Oranjebrug in Schiedam kenmerkt zich aan de karakteristieke heftorens en werd geopend in 1939. De brug was toe aan onderhoud en wordt daarom gerenoveerd. In opdracht van Civiele Technieken deBoer...

   Lees meer

   De fotobeelden maken we met onze drone met
   100-megapixel camera. De beelden zijn zeer nauwkeurig: tot 0,5 millimeter per pixel.

   Daarom EyeFly

   • Gecertificeerd drone operator
   • Specialist in data-inwinning én verwerking
   • Experts op het gebied van Geo-, Infra- en Bouw

   Meer weten?

   Remco Kootstra
   Bedrijfsleider & projectleider

   +31 (0)6 5799 4595
   remco.kootstra@eyefly.nl
   LinkedIn

   Meer informatie over onze diensten en werkzaamheden?

   Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze specialisten of neem contact met ons op door een bericht te sturen.